Jan 3, 2011

14 Azam Tahun Baru

this post is very unique one taw ! sila click link dashboard anda . clicky2 .
pas baca entry ni , kene terus comment kerana post entry ni unik . ouh , NAZ sangat perasan . miahaha .
dye memang selalu bajet sume orang nak baca blog dye . xsalah ber-day-dreaming !

entry ni xunik mane pown . same je macam budak2 laen . aku pown ade gak azam tersendiri .
but what makes it is unique coz aku nak appreciate cikgu math dolu2 , sebab aku banyak gune number 1 dalam post ni . okies . lets begin now baby !

Azam 2011 Skrullz Nazryn

1 Mama . 1 Papa . 1 Bella . 1 Gadis . 1 Malaysia .

ok . sume dah clear . aku xmaw pertambahan Mama berlaku dalam rumah aku . begitu juga pertambahan Papa . aku nak sumenye normal dan Papa dan Mama xmaen kayu tiga . HAHA . nak je aku letak punctiation mark (!) kat situ supaya mereka sentiasa bahagia . Bella memang ade 1 je . kalo Mama Papa nak tambah adik lagi , its ok .
Gadis remain in my heart . one and only . ya , kali ni aku jiwang . kadang2 je pown .

11 Gadget(s) .

tahun ni , nak jadikan tahun paling gemilang , cemerlang , terbilang Skrullz Nazryn . nak jadi budak yang ade 11 gadgets walaupun xkaya !
hah . setakat ni aku ade beberapa gadget2 best yang boleh buat sume budak kat Kolej Eon target bilik aku as 'The Most Potential Room To Be Attack by Thieves and Robbers'.
ouh , kalau lah ade award ni kat Eon or either kat UUM pown , konfem aku menang !
aku dah ade Lappy , DSLR Olympus , 3 bijik henfon dan 2 bijik pendrive . hey , pendrive adalah barang paling hot untuk dirompak lah . korang xtw ke ? asal ade esaimen je , mesti hilang .
aku nak tambah Playstation Portable kaler Pink sem dpn . miahaha . memang jambuu . aww .

111 Ringgit(s) .

nombor ni pulak sesuai aku letak as duit . sape xnk duit ? duit yang aku target untuk Buffered Earnings Nuffnang dan Assignment Churp2 . ni lah azam namenye . kan ? kan ? aku xpenah dapat Buffered Earnings , kene lah buat ayat2 market siket kan ? so bagi para readers , sila click icon yang bertulis 'Nuffnang' pada widget blog ini ! miahaha .

1111 Follower(s) .

ok , the last numbers is 1111 . target aku tahun 2011 ni , aku nak kumpul 1111 Followers supaya mereka membaca blog ini . wah . tinggi cita2 ko NAZ , macam nak pegi langit ke tujuh ! 
buat blog 6 bulan baru dapat 60 follower , ni pulak kan nak 1111 Followers ? ini lawak bodoh . hahahahahahahahaha . gelak kuat2 .
NAZ , bawak mengucap .

in blogging pulak , azam aku nak 1 post 1 hari . dan 11 kali tukar template dan background supaya readers xboring tengok template kotor n bersepah giler ni . widget pown xtersusun . adoih .
"tape2 , still ade ruang nak improve", ni ayat sedapkan hati . 

every year azam aku xpenah tercapai . kalau tahun ni xtercapai jugak , mungkin azam tahun depan ialah 'berazam untuk tidak berazam lagi' . sadis .


Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
Menyesal by Ressa Herlambang .

~FIN~

14 criticism:

iszieylyanziy said...

wah2,,semoga tercapai,,amin :)

Nazryn Mishar said...

kalo x tecapai jugak , tpaksa lah ikot last word itu . haha ~

syafa said...

selamat taon baru..))

Nazryn Mishar said...

hepy new year jugak syafa !

gadis ~ said...

playstation kaler pink ??
patutla jambu....hahahahaha !!
ooops ~

Nazryn Mishar said...

haha . mane ade jambu . jerawat banyak .

gadis ~ said...

jerawat ehem2 ~

Nazryn Mishar said...

oh . oh . saya faham ~ jerawat ! haha .

cinta si katak said...

best d'last word tuh !
ok, 1111 follower ... gud luck ^_^

Nazryn Mishar said...

haha . bezkan ? tak payah nak azam2 lagi . heh !
thx2 . wish luck banyak2 .

ijatnuar87 said...

heheheh..cam hantaran serba 1 nih...menarik2...
btw ifolowuuuu,tengkiuuuu

Nazryn Mishar said...

hahaha . hantaran suruh Gadis bg banyak dulang . 1 mane cukop .
thx2 . i'll follow u l8er yaa ~

ijatnuar87 said...

hehehhe...kan minat no1...jadi serba satu jek la,hehehe

Nazryn Mishar said...

ouh , sungguh bermakna .
Gadis , jom kawen ! HAHA .