Jan 6, 2011

2 Chrome-ing

huhui . korang sume . haha . aku kembali berblogging sesudah lame sudah xblogging .
aah , ayat pown dah tunggang langgang dah ni . tepok dahi !
hey , korang teka aku tengah wat ape sambil blogging ni . eh , eh . xpe , biar aku tanye , aku jawab .
aku tengah maen game  ni . 
atau name melayu-nya , Game Tekan2 Mouse , Xde Yang Salah . Banyak Tekan , Dapat BlackBerry !
haha . korang yang maen game ni tw lah , kalo xmaen , korang mesti cakap aku wat lawak bodoh . ok , boleh gelak dah .

for the 1st tyme , aku update blog post gune Google Chrome .
sebelum ni aku memang aunty anti giler ngn Chrome coz ianya sangat simple ! and lagi selesa gune Firefox .
but then , simple 2 kadang2 lagi bguna dari yang complicated . kan ? kan ?
nah , aku dah pakai updated 10.0.612.3 punye version .
nak ikot cam aku ? jom kite install ramai2 . 

pas dah siap update , konon2 sebok lah letak bookmark bagai kat atas 2 .
letak Berry , FB , KD , Blogger , Liverpool yang kalah malam tadi dan laen2 .
haha , benci kene ejek Liverfool . owh , tapi honestly , malam tadi mmg fool pown . lupekan , lupekan !
 jom ramai2 gune Chrome ! ouh , sangat terujaa .


Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
Confession Of A Broken Heart by Lindsay Lohan .


~FIN~

2 criticism:

azureEn said...

chrome mmg best..!! dah lame gile gune. since mule2 kuar dulu kot. pengguna setia google n google chrome nieh. hehe ^^

Nazryn Mishar said...

ouh . ye ke ? tapi yang lame punye lembab cket la .
latest punye laju gak lah . baru nak try gune . hee ~ ^^,