Jun 10, 2011

2 All About New Template

 it's Friday , Friday , Gotta Get Down On Friday ! haha .
itu adalah lagu bodoh yang takpatut artis sekarang ikot . 
tolonglah jangan buat lagu darjah dua kalau badan dah serupa tingkatan empat . 
nampak sangat bodohnye . 
kalo ikot macam ni takpelah jugak . suara semerdu-merdunya ,
( parody kepada ayat rindu serindu-rindunya ) .

nape Thursday , Thursday , xpost ha ?
this is all becoz saya telah menukar template jalanan kepada this simple-pimple template yang dah di-abduct tutorial nya dari . ehem , ehem , sekali lagi .
mengambil kata-kata hikmat dari dia suruh amek background dari backgroundlabs , 
letak signature dan berbagai-bagai lagi . 
terima kaseh yang tidak terhingga kepada budak kecik itu .

hari tu maen doodle bagai , semalam buat template baru pulak . 
emm , actually , quite lovely lah this template , 
sebab simple and less  HTML-ing consonant , vowels and words . 
which english-man slalu quote , "sometimes less is more" . isn't it ?

another main reason nape Thursday , Thursday aku takpost is : 
sebab aku tunggu readers comment last post pasal kepala doodle itu . i'm starving for comments . 
seriously , saya sangat suke orang komen saya punye post . 
biarpun membina dan juga yang tidak membina . 
lagi banyak comment , lagi improve ! 
walaupun saya tahu post itu memang best . tangan ke dada , mata ke atas ( 3step ) .

sehubungan dengan itu , si owner blog-yang-macam-newspaper ni telah meletakkan Total Posts and Total Comments dekat bawah Tumblr follow ngn dashboard icons itu . 
nampak tak ? nampak tak ? HTML aku rase amek kat
short-term goal selepas ini ialah mahu memiliki 125follower selepas 250posts . 
cepat2 follow saya . nak follow sila . 
buang NavBar pown dapat kat situ kot . *tak ingat dah . tepok dahi .

nama belog pown dah tukar . kononnye .
dari Skrullz Storyboard kepada The Skrullz Straits Times .
ceh , bajet nak mampos mcamlah baca suratkhabar yang penuh informasi .
malangnya , blog ini tidak pernah memberi anda informasi . 
lah , kate pown "FREE" , sepertimana yang ade kat header baru itu .

yeah ! setelah baca post ni , nampak macam budak ayat belum SPM kan ? 
tapi percayalah , sesungguhnya writer article entry ni dah dua-puluh-satu tahun . kan ? 
aku dah sangat berjaya mengaburi mata readers . 
okeh , kaburkan kejap je , pasni singgah lagi . jangan lupa . 
sambil berharap dengan muke simpati . sangat pathetic .

btw , aku dah tukar siket style posting , ayat pendek2 .
lepas tu tekan enter . lepas tu tekan lagi . font pown dah tukar .
nampak teratur siket kan ? haha ! ini menarekk .
tapi kalau takselesa nak baca , sila comment . ya ?

Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
Who Says by Selena Gomez .

~FIN~

2 criticism:

iekasub said...

bila nak matang ni?? ;D btw, suka tulisan baru. but tulisan lama pon suka jugak! tak nafi la. aku suka paper free! hahaha

Nazryn Mishar said...

takpayah matang bleh x ?
hehes . paper free menjana masyarakat berjaya dan berintelek kan ? ecewahh ~ dah macam moto hari guru . miahahha ~