Jul 18, 2011

13 AIS Yu-Yu-Em : Practical ?

Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
Pelengkap Hidupku by Eren ft. Romi .

hello peoples .
hari ni hari isnin yang boring .
actually setiap hari boring bile duduk rumah goyang kaki .
ade cuti 3 bulan , bukan nak keje .
so , bile dah boring , padan lah muka sendiri . HAHA .
gelak cepat ! gelak untuk aku .

kalo kat GSC , TGV , sume dok sebok kumpul tiket Harry Potter .
but then , kat FB , dak2 grup AIS UUM , sume dah sebok pasal practical .
nak carik company lah . nak buat resume lah . nak itu lah , nak ini lah .
adoi . aku satu ape pown tak ready lagi .
dengan result yang camni , aku rase tak ready langsung nak g practical .
walaupun next sem cam ade harapan nak naek pointer 2 mungkin ade ,
but then , aku still tak ready .


this is our "AIS Yu-Yu-Em CLOSED Group" .
and i'm the one who registered under this grup . proud to be AIS Yu-Yu-Em-ians


okeh , yang post kat atas 2 adalah seorang model kat Yu-Yu-Em .
dia ade blog , tapi aku lupe URL dye .
dan dia budak AIS batch aku .  
dan dia pown blur macam aku . sebab tak tau ape nak buat dengan practical ni .
tapi at least dye tak malu nak tanye . which was mendedahkan satu rahsia aku .
SAYA ni PEMALU , malu nak tanye you alls . aww .


okeh , nexttt ...


okeh , Older Post lak :
Juniza Shafie tanye , aku jawap : belom lahh . youu dahh ? :p
walaupun aku tak kenal dye . HAHA . ketawa terbahak-bahak .

Cik Mar tanye , aku jawap : takdeee lahh . youuu adee ? :p
and , sekali lagi , aku tak kenal dye . HAHA . ketawa terguling-guling .



okeh , from those 3 orang yang tanye , sume nye pompuan .
emm , maknenye .. emmm , okeh , malas conclude .
yang penting , aku tak ready lagi .
ntah bape kali nak cakap tak ready . penat mulut .

okbai .

~FIN~

13 criticism:

iekasub said...

dh nk prak ke??

Nazryn Mishar said...

haah lah . 2 sem lagi .

nawal addina said...

3 bulan ?

tawaf mesia meh ;)

I-one said...

hehe//seronok sangat cuti 3 bulan//
^^

salam perkawanan

Nazryn Mishar said...

@nawal addina
haha . dah tawaf lah . :p

@l-one
yup2 . dok rumah diam2 . sonok2 ~

ghost writer said...

apa itu AIS UUM?

kepanjangan namanya apa?

Syaza Kelyza said...

good luck! pape try jek okay :)

Nazryn Mishar said...

@ghost writer
AIS UUM tu , Accounting Info System Universiti Utara Malaysia (Perakaunan Sistem Maklumat) wahai abanggg ~ :p

@syaza
hehs . thx2 ~

pemuzik jalanan said...

Untunglaaa cuti...
Kau dah graduate ke apa nih?

Nazryn Mishar said...

ye . memang untong . sonok cuti lame2 .
haha . 4 sem lagi graduate lah .

wunny said...

relax la weyhh...
2 sem ag.. haha

Nazryn Mishar said...

haha ~ tapi sume dah start cari company dahh ..

si kecik said...

hoho... student ais uum kew??? hoho
best tak uum??? hehe... same u la! :)