Jul 29, 2011

11 Saya Nak Join Segmen Review dari Cahaya Azyla

Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
The Lazy Song by Bruno Mars .

hey alls . its friday againnn .
hari ni aku nak join segmen review .
pasal nak kasi gegar dunia blogging Malaysia kate Azyla .
which is review blog . the most lovable segmen .
aku suke gile segmen2 nak suruh review blog ni .
plus , blog ni pown baru renov8 and tukar cam vintage2 gituww . hehs ~
credits to : Nad & Lyssa
nak join ? click banner pix atas ni .
syarat2 nak join segmen ni pown cam standed je . taksusah .
follow , entry title , letak link :)

dulu pown aku penah join segmen camni jugak .
tapi budak 2 tak letak pown aku punye review kat blog dye .
gile hampeh . and kali ni i dont want banana fruits two times yaa .
hope azyla commit ngn segmen review blog .
letak harapan tinggi kat dye . cam jugak letak harapan kat #harimaumalaya .

11 criticism:

iefa ujang said...

sgt best...tp msih trkial2 dgn blog n xmmpu nk join mna2 segmen...gud luck eaaa :)

Nazryn Mishar said...

@iefa ujang

huhu . segmen camni je yang join . segmen laen memang tak mampu nak join ~ :p

Nazryn Mishar said...

@ARAYANA

hehs . harap2 , dye cakap yg elok2 aje lah pasal blog huduh ni ~

Leysa JL said...

cni sy tolong review awl2..hehe
background dh ok, tulisn pun ok..emm, rsanya suma pun dh ok..chill!
good luck :)

Nazryn Mishar said...

@Leysa JL

haha ~ yesza . ni yang bez ade follower review neyh !
thx . thx !

iekasub said...

good luck pakcik!

Nazryn Mishar said...

@iekasub

heee . aku join suke2 je . btw , thx babe ~

::Cik Pija:: said...

singgah dari segmen yg sama :)

http://nurshifatuzzinnirah.blogspot.com/2011/08/saya-nak-join-segmen-review-dari-cahaya.html