Sep 1, 2011

17 Salam Aidilfitri




       Salam Aidilfitri. Salam Merdeka. Salam Satu Malaysia (sambil angkat jari telunjuk). Aku mintak maaf bebanyak kepada semua muslimin dan muslimat sebab aku lambat up entry baru.  Raya ketiga baru terkial-kial nak taip entry baru. Maklumlah, orang guna broadband Celcom memang camni. Akhir bulan, nak publish post entry yang already dalam draft pown lambat nyahhh. #aww

       Hari tu aku dah cakap yang jadual raya aku memang ikot lagu Senario-Seminggu Berhari Raya. Raya Pertama, dengan keluarga. Ayah bonda maaf dipinta. Tapi aku dapat #duitraya jugak. Haha. Orang lain raya pertama sayu je pastu menangis mintak maaf dgn parents. Aku belum lagi sampai seru nak nanges sambil mintak maaf dgn parents. Tapi mintak maaf #duitraya, memang ligat. "Mama, tahun ni abang nak seratus boleh?" Haha :D

       Blog lain sume belumba nak letak gambar pagi raya. Tak #ohsemm pun blog aku ni kalau letak muke aku. Okeh, ini kena #admit, memang aku taksuke camwhore dan snap pixca myself walaupun ade DSLR. Sebab aku takpandai guna DSLR. Haish, ini lah pasalnye aku takletak gambar dalam blog comel huduh ni. Hey, what a #loser betol lah. Boooo.

       Tujuan utama post ni sebenarnya nak mintak maaf dekat kaum bloggers semua. Also readers yang very supportive. Also readers yang kene paksa datang sebab aku suruh korang singgah blog aku balik dekat dalam Shoutbox korang. Pfftt. Selamat Hari Raya. Maaf Zahir kalau ade tercalarkan muka sebab main gaduh gaduh cakar muka, tarik rambut macam dekat WWE Divas. Maaf Batin jugak kalau ade tersakitkan hati para readers, followers dan #tahitwitter yang aku dah @Mentions kan.


Selamat Hari Raya. Maaf Zahir Batin.

17 criticism:

azie.azureEn said...

Selamat Hari Raya! wahh jeles2. tahun nie tak dapat duet raya sesen pon. sambut raya pon tidak. hehe. maaf zahir batin ye!

(saya reader yang tak kene paksa :DD)

Nazryn Mishar said...

@azie.azureEn

haha. selamat hari rayaa~ :D
terima kaseh sebab tak kene paksa. jyeahh! :DD

Miscellaneous Smiles said...

selamat hari raya dan hari merdeka =D

Sarah Bunc. said...

solamat hari raye ye ;) -choc muffin

Nazryn Mishar said...

@Sarah Bunc.

selamat hari raya jugak yaa. :D

iekasub said...

selamat hari raya maaf zahir batin. :)

nurAMALLINA said...

selamat hari ghayeee :)

milo said...

selamat hawi waye..haha..
dan saya setuju!!!!! setuju celcom berodbeng lembap cam sipot sedot.hee

Nazryn Mishar said...

@iekasub
@nurAMALLINA

selamat hari rayaaa~ :D meh sini duit raya!

Nazryn Mishar said...

@milo

selamat hawwi wayee :D
memang lembab tapi murah. tak macam provider lain, laju tapi cekik darah. :p

iefa ujang said...

selamat hr raya en.nazryn.maaf zahir batin :)

iszieylyanziy said...

selamat,,,hari raya!!!hehehe :)

gadis ~ said...

slmt hari raya,prepare wit raya tau ! :P

Syaza Kelyza said...

selamat hari raya ! :D

Nazryn Mishar said...

@gadis ~

ye makcik. duet raya anda akan di bank-in. takde sampul2 dah. huhu.