Jul 15, 2012

14 And..., The Downfall

Tappin Lappy's Keyboard While Listening To:
Buatku Di Sana by Mafa ft. Ronnie

Assalamualaikum w.b.t 

Ya, aku masih lagi hidup di alam yang fana ini.
Walaupun lama takupdate. Harap korang ingat aku. Senior Yu-Yu-Em Sem 6.

Dengan berbekalkan semangat untuk hidup, aku masih boleh dan mampu menaip sesuatu pada blog ni. Thanks but no special thanks to Ika Sub sebab mengingatkan aku untuk update blog masa cuti sem yang totally awesome ini. Personally, i love my kampung boy/guy lebih dari kehidupan seorang pelajar Yu-Yu-Em yang bangang, kurang pandai dan loser

Ya. Aku loser.
No, sorry. Salah bual. Actually, I'm a MAJOR LOSER.


Semuanya bermula dari hari aku taip blogpost dekat blog kesayangan-yang-dah-lame-tak-update ni iaitu bila aku post "Beginning of the Downfall". Bila aku bersungguh-sungguh taip tu, dah rase macam kene "curse" sebab aku dah taip FAR Four salah satu subjek yang SANGAT KILLER. Sekarang ni dah lepas musim exam, and cekgu-cekgu aku dah kuarkan result awal siket supaya tak heartbroken bila kuar actual result. Which is, 2 minggu sebelum masuk sem 7 nnt. And below is my result, the reference one.



Again. I'm Douche-bag. Indeed.

Sila ucapkan takziah kepada saya kerana mungkin dengan fail subject ni, aku kene extend. Tapi aku still beharap Senat Universiti change result aku dengan result budak dapat A+. Emm, kalau ade lah. Setahu aku budak melayu cam aku study kat Yu-Yu-Em amek course AIS, takkan penah dapat A+ utk subject FAR. HAHA! Gelak takzim pada semua dak Yu-Yu-Em's.


Peace y'all. Out.

14 criticism:

MissThe3Dara said...

U mean Financing subject ea FAR tu ? Err , kawan saya amik & tengok dia struggle memang takut. Maybe tough.

Nazryn Mishar said...

*FAR = Financial Accounting n Reporting. :D

mmg tough. FAR Four ni FAR yg last. tbe2 sangkut pulak. harem~

iekasub said...

x sesudah kan dengan masalah subjek ko ni? hahaha gelak mengejek. all the best la yaw. aku kembali aktif blog! mangat!

Nazryn Mishar said...

haha! mmg yu-yu-em tak ohsem cam IPG ko~

Miss Nieyna said...

takpe , mana tau lepas ni awak dpt A + + for this FAR . chillll ~ ^_^

Nazryn Mishar said...

haha~ itu mustahil amat. dak cina pn susah nak dapat A+~

Miss Nieyna said...

oh ye ke ?
tough jugak financing ni rupanye . . (-_-)

Nazryn Mishar said...

haha. taklah se-tough medic! :p

Ain Najwa said...

xper..next time cuba lagi..jangan maen2 dh.. :)

Nazryn Mishar said...

okay! nasihat berguna nih! :p

nur alia mohammed azmi said...

jangan risau, aku pun repeat satu paper sem ni. First time dalam sejarah 3 tahun aku kat um. sobsobsob. Corporate Accounting. Killer.

Nazryn Mishar said...

haha! si ohsem pn repeat. aku si legend repeat kire okay lah kan? :p