Sep 22, 2010

2 Suar Koyak

malam ni aku malas nak straight to the point . aku nak buat mukaddimah dolu .

baeklah , meh aku citer . tadi aku g kuar , konon nye mahu meng-print nota .
(ya , jgn tanya kenapa aku print nota . sume ni sbb nak exam lusa nnt .)
luse nak exam , malam ni baru print .
(ah , normal lah 2 , LAKI ! kan . kan . kan ? )

Lab PC Kolej Eon adelah Lab yang terhuduh , tapi paling efisyen .
tapi , malam ni , TAKefisyen .
ceh ! ade 2 Xerox , tapi 1 pown xley gune . cam haram . punye lame menunggu di belakang kerusi si amoi penjaga Lab , dah 15mins++ dduk bdiri situ , baru dye kate ,
' Sowy , machine rosak lah ! '
 aiyoo . nape xgtw awal2 . xde lah buang mase aku yang sangat precious ini .
(amoi , naseb baek kaw comeyl .)

memandangkan lusa exam , so , aku kene print jugak .
tanpa berputus asa . aku g dewan Eon , g kat akak Kiosk .

' Akaaaaakkk , nak print .'

akak 2 dgn spontan cakap :
' Alamak , akak baru nak setup printer kat lappy . boley tggu x ? '

 aku dengan Hiperbola nye berkata :
' Boleh , Boleh sangat , Urgent pown . '

skali dduk kat meja panjang , SSRRRRRAAAAAP !!
suar den koyak ! HARAM !!
suar raye kowt . bodoh punye meja .

nah . nampak x ? jap , aku ZOOM in !

hah . ya . jgn mempersoalkan jari saya yang huduh . saya baru TAK buat manicure .

hoi . meja . aku sangat berdendam dengan kamu .
suar raye kowt ! hadoi .


Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
Stuck Like Glue by Sugarland .


~FIN~

2 criticism:

Fakhrur Razi berkata said...

hahaha kau duduk cmner smpai leh koyak ;D

Nazryn Mishar said...

meja 2 ade paku yg lom ketuk habez . skali tsangkot kat aku pnye SUAR RAYE ni . wah ! geram sungguh ~