Mar 15, 2011

4 Tanggungan

melaka . melaka . melaka . Bandaraya Bersejarah !
ouh . memang bez g Melaka even pegi banyak kali . same lah macam tengok Liverpool menang 3-1 lwn Man Utd , banyak kali tengok pown xbowink . lagi-lagi kalau tengok Kuyt buat hattrick ! HAHA ~ macam yang ramai dah tw , aku stay kat Melaka 12 jam je . and kat Terminal Bandar Tasik Selatan pulak berjam2 . 
namun , demi Gadis yang sangat terchinta , 12 jam pown cukup wat hepi . ecewah . getik . wekk ! :p

gambar ni juz pmulaan cerita . ni maksudnya , aku akan jadi tembam selepas je menapak kali ke Melaka . nak citer 12 hours full of fun . dalam bullets dan bentuk point . amacam ? blogging gune style study wat points2 bagai ? cara x ?

1st , g Dataran Pahlawan . beli ticket Merong Mahawangsa . cite bez giler . nak mampos ! cam standed cite omputeh dah , sebab hero mati . kalo cite melayu , ending mesti kawen2 .

2nd , g Mahkota Parade . beli ticket Drive Angry . komen , entah . sebab aku tido dalam hall . pas 2 , g Rest n Go punye kerusi , joget2 sambil duduk atas kerusi Ogawa . heaven . HAHA .

3rd , cari baju dinner Gadis utk dinner Finance course and dinner Dean List . malas nak komen , dye memang DL tyap2 sem . balak dye ni ? haram . dapat 3 pown dah bsyukur ngt dah ! biaselah , Yu-Yu-Em , boleh bilang orang dapat DL !

4th , g karok kat InBox kat MP . xde lagu new age langsung . A.Ramlie idola kuu . layan lagu sume jiwang gampang punye . cam slalu Apad nyanyi utk awek dye . HAHA .

5th , makan Kenny Rogers . okey , ni aku kene ngaku . 1st tyme masuk KR ! nak order pown xtw . siap tanye Gadis lagi , " yang , kite kene panggil dye datang amek order ke ? ". fine , dak kampong memang camni .

btw , semua ditanggung oleh Gadis . about RM250 gak lah dye habis kali ni , even juz 12jam .
wat ? WTH ? pompuan tanggung ?
look , ni baru lah sayang kan ?

sebenanye , nak belagak pasal Gadis tanggung 2 je . HAHA .
esok engt nak masuk cluz AIS yang lecturer aku slalu tuang cluz . dah 6x ponteng dah . aiyoo .
see yaa .

Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
Kenangan Semalam by Olan .

~FIN~

4 criticism:

iszieylyanziy said...

lahai,,tdo,,,cte tu xbest ke smpi tertido?haha

Nazryn Mishar said...

haha . ntah lah . penat kowt . dats y smapai tdo . miahaha .

iekasub said...

syiok berjalan setengah hari! :D

Nazryn Mishar said...

ceh , perlu ke cakap setengah hari ?