Mar 22, 2011

4 Bila Tensyen , Bez Jugak Maen DSLR Yang Dah Lame Simpan

hye alls . mahupun lelaki or pompuan . selamat pagi . jarang kowt update pagi . tapi pas tgk list link blog aku kat ika punye blog (which is paling last), aku terpanggil utk membuat lagi satu entry . ecewah , terpanggil . bile aku last update eh ? ya . ya . sabtu lepas . lame dah tu .

okay , by the end of my entry , fwen kat FB Gadis dah lebih dari fwen kat page FB aku .
why ?
coz dye gojes tyme dinner Finance hari tuh , sume minx FB dye . hadoi . saham Gadis makin tinggi .
fish , saham aku bile ntah nak naek . nak kne tunggu beli rambut JB kat eBay dolu kowt . HAHA . pastu , pakai kasut Supra yang hebat mahal itu . sangat pathetic .

hari ni jugak ade mid-term exam utk subject FMII . xbace ape2 lagi sebab tensyen markah mid-term utk O.B hanya 50++ over 100 . giler kau bile carry mark yang rase2 boleh dapat A juz 11.67/20 ? mmg patut tensyen kan ? macam fans Man City tw yang team dyorang dah kalah kat Europa League , pas2 , kalah ngn Chelsea pulak . sangat tensyen .

jadi , bagi membuang perasaan tensyen didada , malam tadi , lepas Gadis tido , kat Yu-Yu-Em ni kabus tebal taw . so , buat pertama kalinye dalam sem ni aku bukak DSLR . snappin2 . ouh , heaven bile dapat tangkap gambar . even xcantik mane di pandangan mata , tapi cantik dihati seperti pakai Fair and Lovely ! awww ~
nah , ni hasilnya !
MASIH BLURR ~
DAH XBLUR , TAPI XCANTIK !
aku xmaw gedik2 letak name dekat bawah gambar tu . coz aku xpro lagi . malas2 .
tapi nak aktif balik lah sanppin2 ni . seronok sebenanye , tapi tunggu APAD beli DSLR nnt pas2 nak wat grup DSLR ngn badge dan T-shirt skali . amacam planning ? terrrbaekk kan ?

okeh , kita akhiri entry blog kite ngn tasbih kifarah . wow ! gile amazing . jangan tekejut . HAHA .

Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
Bila Cinta Di Dusta by Screen .

~FIN~

4 criticism:

iekasub said...

belajar snap cun2 lagi weyh!

Nazryn Mishar said...

haha . insyaallah .
nak blajo2 la ni .

gadis ~ said...

rndu view disana....

Nazryn Mishar said...

hoho . datanglah . :)