Jun 1, 2011

3 It's Been 3 Months !

assalamualaikum warahmatulah wabarakatuhh .
uicehh , bagi salam panjang2 , so sape yang bace ni pown kene jawab panjang3 sangat2 . okeh ?

it's officially satu haribulan enam . dan kenapa no 3 ? officially nye jugak aku xupdate blog dah nak dekat 3bulan kan ? aku punye Shoutbox pown dah mcm haram . entah ape2 punye coding letak dalam 2 . plus , aku pown dah lupe coding2 sume bagai2 ni . bukannye malas nak update blog , tapi mcm xselesa bile dduk menumpang bilek orang , pas2 , sukehati update blog .
FINE NAZ , enuff ngn ko punye alasan yang pelbagai macam itu . ouhhh ~ ENUFF ! 

dah 3bulan xupdate ni , banyak bende jadi . Liverpool dah dduk rank 6 daripada aku stop blog dolu , dyorang rank 12 . so , xsia-sia lah aku contact Chairman Liverpool suruh dyorang approach Kenny Dalglish jadi manager which is KD=Kenny Dalglish , KD=Kronologi Diriku ( 3step ) . Barca dah pown jadi UCL CAMPIONES .

study pown semakin .......... ( sila isi tempat kosong )
hmm . kalo sem lepas " dapat 3 pointer pown jadilah " , sem ni " dapat pointer 2.75 pown jadilah " . punye lah teruk kan ? final exam buat asal dapat B-C je . xde dah nak target A . cukup menyampah bile target A , tapi dapat C- . ppfftt ! dah lah nanti kene repeat . lepas je result kuar , memang WAJIB cekgu jadi bahan maki lah ! lantak lah ko lecturer ke , guru pelita hidop ke , cikgu membakar lilin dikala kegelapan ke , mulut aku dah xkenal orang bile dah jadi cam2 .

life kat rumah xseharmoni dulu , parents xbertegur , BELLA diam je . hampir boring lah dok umah ni .  MAMA suruh keje , jangan sampai boring . dye siap amekkan borang keje KFC lagi . HAHA ~ tuu dyaaa , mmg caring lah MAMA ni . emak mane yang xsayang anak . kan ? aunty2 yang janda sume gatal nak kawen lagi even anak2 dyorang xsuke ngn 'bakal suami' dyorang . hmm . ape yang boleh aku buat , diam seribu bahasa , yang rasa dyorang , aku xeffect pape pown .

Gadis pulak is always cam dulu . juz tembam sane sini siket je . perut still slim even berat naek siket . ( Alhamdulillah ! ) prob dye pown semakin banyak , hope dye sabar je ngn sume dugaan 2 . plus , baru je lepas rindu ngn dye kat Melaka , 3 hari . cukup lah kan ? xcukup2 . tapi abez gak lah 5-6 muvee yang ade kat Dataran Pahlawan 2 .
Karak Nur Kasih Insidious Diary of Wimpy Kid Kongsi Kung Fu Panda 2

aku ?
still Muhamad Nazrin @ NAZ yang dolu . sentiasa memandang ke hadapan . ecewahhhhh ~
still Muhamad Nazrin @ NAZ yang dolu . sentiasa gelak2 ketawa keriangan . hahahahaha ~
still Muhamad Nazrin yang dolu . sentiasa hendak memiliki gadget terchanggih ! . miahaha ~

sekarang , dah duduk kat rumah , ade bilek sendiri , baru lega siket . Alhamdulillah . boleh selalu update blog sebelum apply keje ni nanti kan ?
btw , ade had umur x apply KFC ? haha .
lagi satu , ade had tinggi x nak apply KFC ? xpe , aku dah tinggi budi bahasa . eceh ! ppfftt ~

hey2 . lupe lak . nanti nak update Nuffnang ngn Churp2 . engtkan aku , kang dwet xmasuk . hee . eh , nak betolkan SBox skali !

Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
Just Feel Better by Steven Tyler ft. Santana .

~FIN~

3 criticism:

gadis ~ said...

comel !
thanks , hope sayang saya pn bersabar okey ;)

iekasub said...

tahniah dah berjaya meneruskan kerjaya sebagai seorang blogger. haha

Nazryn Mishar said...

Gadis : hehek ! okies ~

iekasub : haha ~ terima kaseh makcik kerana memaksa aku tulis lagi kat blog ni .