Jun 3, 2011

5 Thanks For The Wishes

macamane nak mule kan ayat kat post blog eh ?
lupe dahhh . xde idea lahh . aiyoo .
okeh , takpelah . lupekan . tekan je , nanti kuar lah idea . KAN ?

fine , hari Jumaat , penghulu segala hari . selalu kalo aku kat Yu-Yu-Em , selagi xazan jumaat , aku xkan bangon . but skang dah kat umah  bangun awal siket . siap boleh reply cmmnt2 kat FB sume . uicehh . konon awal gile lah bangon ? heboh sekampung Tg. Karang .

thx yang bagi wish kat FB 2 . ouh , sangat2 terharu lah . :')
taun ni punye wish lagi banyak dari taun lepas . sebab aku kire . 
ye lah , kene lah kira . kate budak Akaun Yu-Yu-Em , so , anything comes towards us ( si budak akaun Yu-Yu-Em ) , it's all about CALCULATING . and THEORY ( to budak2 yang amek FAR III dan kate FAR III tu susah ) . aku menulis dengan harapan ramai repeat FAR III sem ni , supaya nanti kite same2 amek FAR III yang-susah-sangat-tuh sem depan .
okeh , ni memang rintihan budak2 FAR II yang repeat sem ni . kan dan ?

okeh , kite lupekan sejenak pasal Yu-Yu-Em tercinta sangat2 .
jom kite kira bape post wish bday kat FB . tak perlu nak tekan 'Older Post' just kire dari emel .
sumenye ade 70 birthday wishes . and succesfully LIKE sume post .
loikeeee .

terima kaseh yang tak terhingga kat sume yang wish burfday .
yang wish blesses 2 . may Allah bless you all sume .
btw , sape yang xadd lagi Facebook , sila add . dan sila wajib wish .
uish , gile wish betoi lah hang ni NAZ !

plus , kalo nak wish , cakap camni :
"NAZ , blog ko best-ya-amat-lah ! post lah banyak2 eh . BTW , happy belated birthday !"
okeh ? cakap camtu taw . xsalah kan mintak wish ? ppffttt ~

Sayings :
"Life is Scripted , so , xsalah lah kalo birthday wish pown aku Scripted utk korang kan ?"
- Muhamad Nazrin , Kronologi Diriku , 2011 , June 3 -

PATHETIC ! haha . bubye ~

Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
Superhero by Faizal Tahir .

~FIN~

5 criticism:

iekasub said...

haha. gila wishes! aku nak semadikan wish aku kat sini.

HAPPY BIRTHDAY! :)

oke dah. haha

Zarip Ayman said...

haha..aku da wish kat fb..kat sini pun nak wish gak lah ! hehe.. epy bday bro ! :)

Nazryn Mishar said...

iekasub : thx .
oke dah . haha ~

zarip : thx . aku nampak keikhlasan ko bagi wish ! haha ~

lady~quadrose said...

haha iloike!
hope boleh lah kte amek far3 bersama mereke! kan, naz? haha

Nazryn Mishar said...

haha ! betol . biar sume repeat . nanti boleh belajo same2 . ecewahhh ~