Jun 4, 2011

4 4th of June Diary : Big Differences

Saturday , 4th June .
- TODAY'S DIARY -

dear bloggie . with still no celebration for my 21st birthday , no delicous cake or even a cone-style birthday hat ; i'm still hoping something . something more than a 2 page SMS (MAMA) wish from my beloved family . sob . sob . hoping for a black BlackBerry Torch 9800 , or AT LEAST a PINK Playstation Portable puhh-lissttt .
haha . engt konon nak buat ayat sedih lah . tapi cakap AT LEAST a PINK Playstation Portable . bodoh .
mane lah ade parents yang nak bagi hadiah game-game ni . kalo mintak buku Akaun Taxation by McGraw-Hill boleh lah dapat . plus , ko dah lah 21 taun dahh , PSP macam childish sangat . ye tak ?

big differences ! isn't it ?

emm . tergamam seketika . aku dah dua-puluh-satu ? hey , aku rendah rendang macam budak form three . aku nak ketinggian enam-kaki-lima dulu baru boleh aku declare yang aku ni dah cukup dua-puluh satu . 
ni tinggi pown tak seberapa , padahal umur dah seberapa . really big differences . tinggi tu penting bagi laki kan ? bile kawen nanti nampak style . ecewah . nak style je . xpayah macho pun takpe . janji rock style .

boleh tak aku minx wish camtu ? kalaulah ade cerek ajaib zaman Aladdin . or just maybe sebab wish pelik camni jugak lah terciptanye lagu Airplanes by B.o.B ft. Hayley Williams kan ?

" Can We Pretend That Airplanes in the Night Sky Are Like Shooting Stars ? 
I Could Really Use A Wish Right Now "
- Hayley Williams , Airplanes song , 2010 -

ouh , berinspirasi nya lagu tersebut . terasa inspired untuk nak menulis entry panjang2 . third all time favorite song evaa . dedication : kakak Hayley , you rock ! I love your Red Hair ! macam Little Red Riding Hood ? barangkali .

harapan yang ade dekat sebelah kiri header blog , tinggallah harapan .
mungkin . tunggu je lah .

Sayings :
Life must go on even there's many big differences in life , because differences make you grow big . 
isn't it ?

Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
Airplanes by B.o.B ft. Hayley Williams .

~FIN~

4 criticism:

Zarip Ayman said...

betol ! tinggi itu penting ! haha..and yeah,love akak hayley !! hehe

Nazryn Mishar said...

oh , kalau lah tinggi tu tak penting . aman dunia kan ? haha .

iekasub said...

mengharapkan hadiah barangkali? ;)

Nazryn Mishar said...

tanpa segan silu , bagi lah hadiah taun ni pulakk ! hahaha ~