Jun 22, 2011

4 The Wordless Wednesday Phenomenon

#WW
Wordless Wednesday . hehs . ( sengih )
pelik . sebab blog tempat nak luah kata-kata yang terpendam didada .
but then jadi mcm tumblr pulak when it comes to Wednesday .
tapi still bende yang menjadi catalyst plus pembakar semangat ,
supaya semua budak yang minat sangat kat blogging ni update hari rabu .


What is actually Wordless Wednesday ?
Wordless Wednesday (WW) is a visual blogosphere phenomenon. Whereas blogs (web journals) are primarily about "words" bloggers love to dress their journal entries with imagery. WW is a simple blog post featuring a photo which conveys a message that speaks for itself without using words. However, there are no specific rules about WW posts so a few (and sometimes, many) words may accompany a photo or image that is the focus of a WW blog entry. Wordless Wednesday www.wordlesswednesday.com/ even has its own blog!
credit to : About.com


Malaysian Wordless Wednesday's Blog
( credit to : WW Malaysia )


Malaysian Wordless Wednesday's Facebook Page


okeh , aku bukan admin 2-2 page ni . tapi aku salute keje dyorang nak satukan blogger kat Malaysia . 
takkisah nak ping kat Shoutmix blog dyorang or ping kat page FB dyorang .

so , jom masuk mood #WW !
it's Wednesday baybeyyyy

Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
That Should Be Me by Justin Bieber ft. Rascal Flatts .


~FIN~

4 criticism:

ghost writer said...

aku seorang yang berkecuali untuk ini.

Nazryn Mishar said...

ape pasal ko berkecuali ?
tak dak siapa berkecuali , pas ni , ko kene wat post WW gak bro . :)

mrs.asrafovic said...

okeh..next time nk wat ww....
:) jln n follow...blog best i follow...:)

Nazryn Mishar said...

hehs ~ mesti kene join pasni .
btw , thx folow . thx jugak puji2 . :)