Jun 5, 2011

2 Money from Ads

kite takpandai english , tapi kite nak improve english . so , ade siket2 ayat english . hehek .
today is Sunday and it's 5th of June .
and certainly it's been a week over three-months-plus-plus holidays for Yu-Yu-Em's students .
" ouh Yu-Yu-Em , i'm started miss you " @ " aduh , dah mule rindu Yu-Yu-Em , bile nak balek sane eh ? "
and i bet no one have express this sentence from bibir anak-anak bertuah Yu-Yu-Em neither on the Facebook wall post . isn't it ? setakat ni , fwen yang beberapa kat FB 2 , xde sorang pown lagi dok cakap ayat 'manis' rindu kat Yu-Yu-Em . okeh , lupekan cite Yu-Yu-Em tu wahai owner blog .


Home Sweet Home . alhamdulillah bile kat rumah ni , nak update blog , nak edit gadget kat blog , sume jadi rajin . sekarang ni pown tengah download SwishMAX 4 , which is flash .swf intro banner maker . saje je nak edit template blog lah pasni . then , nak letak header blog flash punye walaupun season-flash-banner dah lame hilang . sekarang ni sume sebok nak tempah doodle nak wat jadi blog header . kan ? 
so boleh lah kite selitkan siket subjek Sejarah . consider as Zaman Peralihan dari Banner Flash ke Banner Doodle . ecewahh . padahal Sejarah form five grade B pown takpenah dapat . ppfftt ~


semangat nak tukar template baruuu . dah terlanjur buang gadget Linkwithin , Shoutbox and Skrullinks , dengan sengaja jari telunjuk tangan kanan ni left click kat Bookmark Churp-Churp . maklumlah , dah tiga bulan tak update blog ni . tibe2 , ade Schedule Tweet . garu kepala , takfaham . ade pulak Grapevine . garu kepala sekali lagi , tensyen .
ok , statement ni aku tak tipu . dengan duit yang senantiasa takde ni , sejak nampak ade bende2 ley tambah dwet ni , aku makin obses . walaupun kat Churp-Churp hanye ade dua-ringgit-empat-posen . fine , memang siket , dats y lah aku tuis in word , kalo tulis RM2.40 , nampak sangat siket . alamak , dah tertype . kantoi Churp-Churp siket . lupakan . hmmm .


this is my gorgeous Schedule Tweet . hopefully dapat dwet . finger crossed !


and this is the Grapevine thing . so cute Churp-Churp monster !


suddenly , terpancar cahaya keimanan . Grapevine ? Grapevine ? macam penah dengar kat Yu-Yu-Em . start balek cakap pasal Yu-Yu-Em , boring sungguh . dengan ingatan yang tulus ikhlas kuat , start carik kat folder D:/Study . bukak folder BPMN2023 ( Organizational Behavior ) .
at last , jumpe those Grapevine-ing thing . adoih . penat carik . semata2 nak membuktikan pada korang yang aku study final exam . ceh ! padahal study last minute . nasib baek aku study bab last2 je . bab2 yang awal2 ni memang segan lah siket . Chapter 9 - Communication Style . tengok gambar kat bawah .


Grapevine Pattern . dengan C.O.B tag lagi tu . eceh !

so , todays saying is : Click lah ad Naz banyak-banyak sangat-sangat . HAHA .
sangat menyedihkan . mintak simpati .


btw , thx kat admin yang approve Sintoque Bloggers . abang senior EON . uiceh , 'abang' . looking forward into this group . nak beli baju skali bolehhh ?

Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
The Only Exception by Paramore .


~FIN~

2 criticism:

iszieylyanziy said...

home sweet home,,,apa money from Ads,,xpaham,,nuffnag pon xpernah dpt appe,ngee

Nazryn Mishar said...

money from ads = dwet dari advertisment . hehek ! shortform yang berkesan kann ?