Feb 12, 2011

9 B . L . O . G : Handmade

jom blogging ! Gadis dah tido . blog je lah peneman waktu ni .
eh . eh . ade satu pengumuman baru .
NAZ dah ade kat Yu-Yu-Em . dia dah ade kat bilik tumpangan kat Kolej Eon . xpayah carik , jerit je dari DPP masing2 , aku boleh dengar . kalo susah sangat , SKYPE je . HAHA .

hohoi . meh kite selesaikan gambar yang ttunggak semalam . jom upload , harap2 ley lah upload .
 "tuku takal muka pintu , upload gambar memang begitu . puhh , puhh !"
haa . ni dye . nampak tak ? nampak tak ?
ehem2 . jangan tengok yang macam bracelet yang ade kat tangan 2 . itu yang Gadis belikan . sebenanye memang nak belagak tunjuk jam ODM 2 . hai , xkan xnampak kott . miahaha . and jangan tengok jari yang bersinar cam dapat hidayah an-Nur 2 . jari i memang puteehhh cam matsaleh gituuww .

but the thing is , ape yang sbenarnye aku nak tunjuk , kite boleh buat b . l . o . g gune jari . sume bende ley wat gune jari , cam lah jugak iklan Sunsilk , "gune jari pown boleehhh" . HAHA , jom cube , jom cube . seronok ! seronok cam feeling tengok Arsenal ngn Newcastle draw hari tuhh .
and aku menyeru semua follower aku wat sign camni supaye nampak lah yang kite ni memang btol2 minat blogging ! ahaks . cepat buat !
xpaksa pown , tapi buat lah nanti kalo ade mase free .

and lagi , tag2 yang xselesai , aku harap geng2 bas sekolah aku bersabar . tade mase lah geng . 

Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
Teman Tapi Mesra by Ratu .

~FIN~

9 criticism:

allia farhana said...

terkehel jari ku dibuatnye...

Nazryn Mishar said...

owh , ibu jari aku pown dah tkehel dah 2 ! wat cepat ~

iekasub said...

jari panjang boleh la buat..jari aku ni kemetot lagi comel. memang susah la nak pusing2 camtuu

Nazryn Mishar said...

ceh , bajet jari comel .
try lah wat , masuk blog , pas2 swuh orang sume ikot .
konfem malatopp ! haha ~

gadis ~ said...

kreatif !! tp jari tgh 2...huhu :P

Nazryn Mishar said...

nape ngn jari tengah i ?
ok jee .

gadis ~ said...

xfhm? xpe..

Nazryn Mishar said...

haha . biruuu . wekk , itu b.l.o.g lah sayang .

gadis ~ said...

xckp ape...lalala ~