Feb 3, 2011

5 Gadget Bertambah

gadget . gadget . gadget . i lovvvee gadget ya amat !
lagi2 gadget yang hebat , menarik , tertarik . da bomb ! HAHA .
dalam blog Kronologi Diriku ni , aku , nak wat announcement yang Family Gadget aku dah bertambah lagi 1 .
ouh , heavennye . plus kalau ade 'Datin' sponsor and dwet 2 bukan dwet PTPTPU kite .
tapi malangnye , NAZ tpaksa gunekan dwet PTPTPU dye yang ciput 2 utk beli fon baru .

PERSOALAN : nape ngn fon lame ? rosak ke ? bukan ke baru beli ?
JAWABAN SKEMA-TICSME NAZ : ya saya ! memang rosak teruk nak mamp*s . ribbon dye rosak teruk . biase lah , henfon slide , memang ni lah problem dye kalo warranty tepat setaun . confirm dye rosak ! btw , fon 2 bukan fon lame . W995 itu baru setaun jagung tw . abez warranty , truz rosak . Haram J !
dulu , atau lebih tepat , setaun lebih yang lepas . aku saje je beli henfon mase PTPTPU baru masuk . tyme ni dye rosak tyme PT baru masuk . SEKALI LAGI . memang planned lah . adakah henfon dicipta hanya setahun hayatnye ? tapi apakan daya , ini semua takdir yang Maha Esa . ecewah .

okehlah . pe henfon yang NAZ beli eh ?
it's not BlackBerry Torch seperti yang diidamkan yang ade kat header blog KD ni . it's juz a fon yang cukup syarat . ade 3G , touch screen dan yang paling penting ianya bukan murah . ianya mahal bagi aku . 
ni sume salah MAMA , MAMA swuh bli yang mahal truz , kang beli yang murah , teringin pulak yang mahal katenye . Mum knows best kan ? dah tw anak dye yang sorang ni gile gadget sangat .

Kini Dipersembahkan Nokia C6 !
ni hanya kotak . HAHA .

haaa ! camni lah henfonnye . name kaler dye Hitam Comel Lotey .

ni interface dye . pas beli je fon baru , truz godek2 . jumpe theme ni , apply !

xsabar nak menunjuk kat sume orang . HAHA !
ya ! NAZ memang seorang yang belagak dan suke menunjuk2 . terimalah hakikat ini .
 jom gelak besar2 dan kuat2 ! HAHAHA ~


Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
Like A G6 by Far East Movement .


~FIN~

5 criticism:

gadis ~ said...

wah , kciknye gmbr fon..
xde yg bsar lg ke yang ??
haha , xleh blah !

iekasub said...

huihhh....c6 dowh~~ aku pakai c3 je.hahaha.thumbs up!

Nazryn Mishar said...

@ gadis
haha . 2 je yang boleh muat blog .

@ iekasub
ble ko beli c3 ? de cite dalam blog kah ?

Anonymous said...

beli lagi nset slide~
paham2 la nnt..

Nazryn Mishar said...

huhu . kali ni dah ade plan . cukup staun je jual lagi . HAHA !