Feb 2, 2011

4 Biodata 'Rememberence' Setelah Lame Tak Blogging

huhhuiii . selamat petang sume . ouh , petang yang aman damai nampak nye . tiada banjir besar mahupun hujan rintik2 dilaporkan di Selangor . HAHA ~ lame sudah xblogging . bukannye xmaw tulis pape , tapi bnyk sebab yang membuatkan aku xtulis kat blog ni .
1st , sebab aku merempat menumpang bilik kwn aku . so , cam xslesa lah nak tulis pape kat blog ni .
2nd , sebab bz cket , aku g melaka , Gadis datang Kedah . cam tade mase nak blogging . kalo setakat nak reply cmmnt 2 ley lah . HAHA . alasan sume 2 .
xpe2 . yang penting , skang ni aku dah mule blogging balek . suke x ? suke x ?
sebab lame xblogging , aku introduce balek siapa aku supaya sume orang ley engt siapa dia Muhamad Nazryn *bukan nama sebenar .

**BIODATA REMEMBERENCE**
nama yang diberi adalah Nazryn *bukan nama sebenar , boleh panggil NAZ
berumur 20tahun 8bulan sharp pada hari ini , namun perangainye tidak seperti mana umurnye .
mempunyai 1 blog yang diberi nama Kronologi Diriku .
seorang pelajar Yu-Yu-Em yang bakal grad pada 2013 . namun begitu , dia dah ade 4 paper repeat yang membuatkan dia kene extend 1-2 sem . HAHA . choy !
dia juga seorang yang rendang tubuhnye , namun tinggi budi bahasa nye . ecewah .
tambahan lagi , dye seorang yang pemalas pada mata semua orang , namun baginye , dia rajin .
seterusnya , dia mempunyai seorang Gadis yang cantek . dye juga suke maen Football Manager 2011 yang mana dye pernah menjadi 'Manager Of The Year' walaupun save-load game .
conclusion-nye , dia seorang yang suke tulis kisah hidop dye yang Maha Kelam Kabut ni kat blog dye .
HAHA . dah macam entahapehape .

time aku tulis en3 ni , Follower dah pown melebihi follower aku . manakala Follower pulak dah 20orang walaupun baru berblog xsampai sebulan . sume orang hebat kumpul follower . aku ? tetap 97orang dulu , kini dan sekarang . 
ye lah , xblogwalk , camane nak tambah follower . ko engt ni blog Hamis Jahlika ? xpayah blogwalk pown follower bertambah ? aiyoo .
okeh , sape nak follow aku click ! blog murahan memang camni . despr8 housewifes .
dolu2 slalu blogwalk , taw lah isu semasa dari blog orang laen . bile xupdate blog ni , banyak bende aku xtw . pasal Ayu Raudhah kawen ke nikah ntah , pasal Mesir bergolak , pasal Torres pindah Chelsea .
bulls**t betol . boleh ke dye pindah Chelsea , siap wat transfer request lagi . xloyal langsung . adeh .

okeh , kite mulekan ngn cite petang ni lah . petang ni aku dah plan nak g bayar brdbnd sebab esok kedai celcom sume dah tutup sebab sumenye tokey cina .
henfon ni pown mase ni lah nak wat prob . ribbon dye rosak lah , ape lah . bagai lah prob dye . haram J betol . kalo dari awal aku tw nak rosak , aku dah jual dah awal2 . ni dah rosak , harge pown tade dah . hmm . tengok lah petang ni nak survey harga fon jap .

~ see yaa lah ~

Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
Freeze by T-Pain ft. Chris Brown .

~FIN~

4 criticism:

iekasub said...

rasa kembang kempis disini kerana saya sudah melebihi anda.hahaha.

Nazryn Mishar said...

HAHA ~ hebat !
disini pula dengan menf'fingger cross'kan jarinya still menanti follower bertambah .

gadis ~ said...

fon baru phewiiiit !!

Nazryn Mishar said...

haha . ni baru nak post pasal fon baru . sabaq sket naihh ~