Jan 25, 2011

10 I'm Back Again

hye alls . im back baybeh !
huhu . da bape hari x tulis pape kat blog ni ntah ler . xkire lah pulak .
hope sume bloggers windu kat aku . nanti baru lah semangat nak update aje . kan ? kan ? n jgn lupe comment post baru aku ni ! HAHA .
banyak entry update fwenz yang aku xsempat nak tengok . sume dah banyak giler update wat beberapa hari peninggalan beta di dunia blog yang fana ni . ecewah !

skang ni , sume kawan aku dok maen badminton kat Pusat Sukan Yu-Yu-Em . aku dok tekontang kanting kat dalam bilik ni sorang2 . aku pown malas lah nak g maen malam2 ni coz esok cluz AIS . cluz pagi lak 2 .
bagi alasan kat dyorang sume 'aku nak bace note Audit lah malam ni , malas pulak nak maen '.
chhooyyy ! bace note Audit hape kebende nye . Auditing Editing blog adelah ! miahaha .

ok sume . aku kat sini juz nak bagi alasan kenapa aku xblogging 4-5 hari ni . n aku minx maaf ngt2 kat sume yang rindu aku . HAHA !
aku g Melaka lah . jumpe Gadis . tanpa perancangan sekali lagi .
kali ni cam agak desprate , coz Gadis have so much problem yang dye kene tanggung sorang diri .
dats y aku datang sane secara mengejut dengan harapan dye boleh cope ngn problem dye after aku datang sane n hepy kan dye . but dis tyme , dye xtekejut cam mase 1st tyme aku g Melaka dolu . hampa2 . sigh !

after aku sampai je MC (Melaka Central) , Gadis cam hepy giler . ye lah , aku datang dari Kedah .
Gadis , kalo u xhepy gak , i gigit2 u .
but i noe , dye penat layan aku 2hari xtido . malam2 stay kat McD kat DP (Dataran Pahlawan) . pagi2 jalan2 . petang2 jalan2 . malam2 tengok wayang . tengah malam stay McD . haha . sungguh un-planned punye schedule . g DP , kuar lalu Brands Outlet g tempat feri 2 , g urut kaki yang dah penat dengan ikan2 , redah jalan g MP (Mahkota Parade) dan sume tempat yang ade kat sane . weehoo . sonok2 .

next post , aku wat Conclusion Melaka's Trip II . hope korang xkesah kalo aku nak citer pasal Gadis beberapa hari ni yaa !

Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
Resah Tanpamu by Titi Kamal ft. Anji Drive .

~FIN~

10 criticism:

iszieylyanziy said...

wah,,,si gadis yang menawan hati?ngeee

iekasub said...

memang lama gila ko x update naz oi! cuti raya cina x weyh??

Nazryn Mishar said...

@is
haha . Gadis . menawan . hati . jiwa . dan . raga !

@iekasub
sowy babe ! ade sebab . raye cina aku balek dlm 29hb . nape ? ade plan kah ?

gadis ~ said...

xhepy kne gigit? yeke??
huhuhu wekkkkkk !

Nazryn Mishar said...

haha . ggit ? ade ke ?

gadis ~ said...

ade2 !! :P

Nazryn Mishar said...

haha . rahsia kita berdua .
miahaha ~

iekasub said...

tak pon.just asking!

gadis ~ said...

hai sayang , lame menyepi..
miss my blogger boy lah ! ~ ;)

Nazryn Mishar said...

@iekasub
haha . aku dah kat umah ni ika oi .

@gadis
huhu . windu kah ? tido awal lah pulak malam tadi . xsempat nak tulis pape .
malam ni i post la eh . ;p