Jan 10, 2011

7 Con-damn

adeh , aku rase cam sem lepas aku xbelaja ape2 .
dapat A pown subject paper 1000 . ouh , bayangkan NAZ tanpa subjek 1000 . mau pointer turun sampai satu .
plus , exam final ari2 pown aku saket gigi . mayb ade distract sikit kat situ .
NAZ cari alasan .
tapi tape lah , dah takdir nak jadi cam2 sambil terus mengharap yang sem dpn akan buat lebih baek . doakan saya supaya boleh amek ACCA .

sistem kat UUM such a bad system , i mean the I.T system . siyezly talking to u guys . but mgmnt style ok la .
bukan bedendam coz xdapat result tinggi , but portal yang very the 'ringan giler' pown slow sangat2 . Facebook yang Mark Zuckerberg nak close 15/3 ni pown still 'laju giler' .
aku rase 2 pown propa gak . coz FB makes 500 billion a year . xkan lah nak ttup cam2 je . kan ? kan ?
janji asal : 9/1/2011 but then , pkol 8 pagi , 10/1 baru boleh bukak .
siap publish kat FB lagi . konon nye orang xtw lah yang Uni ni wat propaganda .
aiyoo .

okies . 2 je lah nak post kali ni . skang n dah fikir bila nak abez stdy je . nak keje . pfft !

Tappin Lappy's Keyboard While Listening To :
The Show by Lenka .

~FIN~

7 criticism:

cik piZah said...

yup yup..sakit ati dgn sistem grade bru tamlah plak dgn portal xbleh bukak..

Nazryn Mishar said...

aah . betol . but,sumtimes kite kene salahkan diri sendiri .
dyorang dah gtw awal2 , tapi kite yang malas . HAHA .
*kite=NAZ ! miahaha .

ijatnuar87 said...

hehehehe...zaman blaja lebih indah dari zaman kje...jadi hargai la zaman blajar btol2 tau...hehehe

Nazryn Mishar said...

the best thing about zaman belajar is only dapat PTPTN without having to think about how to pay it back . HAHAHA !

gadis ~ said...

bkn ptptpu ke ??
:P

iszieylyanziy said...

fuh,,,biaselah tu,,sistem ipg nie lagi lah,,xtao la y mne stu,,lmbap,,heehhe

Nazryn Mishar said...

@gadis ~
PTPTPU . salah pulak ~

@iszieylyanziy *aduh pe aku nak panggil ko ? panjang ngt name ko ni .
ah , mane ley , mgmnt Uni kene wat yg tbaek . but now , juz like fish ! HAHA .