Jan 12, 2011

17 Justin Bieber Wannabe

jom kite mule berblog . ayat cliche lah . xmaw , tukar2 .
ohoiii , moh le kite mule belog . HAHA . btw , i am Selangor-ians .
petang tadi blogwalk sane sini , follow sini sane . then , tetibe ade Cik Safiyyah review blog ni weh .
as present lah jadi 500th follower . hepy baybeh ! clue kelu lidah berkata2 . miahaha .
dengan xsemena2 follower aku bertambah 5orang petang tadi .

Cik Safiyyah pown cakap aku ni jejaka berusia 20 tahun .
actually , i am 20 years old boy and not yet to be a tuff , hensem , rich man . tapi dah boleh jadi bapak , sebab aku pown dah sunat ! maksud tersirat . HAHA .
btw , i am always me . love being childish . i love me . me love i .

ahad lepas , aku g pasar malam . tnampak pakcik jual kasut Adidas . of coz lah imitation . mane ade dwet nak beli original one . and guess the price wahai readers2 comel . Only RM70 ! dah lah kasut macam Supra Vaider Justin Bieber . ouh , pas ni NAZ is Justin Bieber Wannabey ! ouh , baby , baby , baby ouhhh ~

jom wat fotoshut kasut baru yang murah .
simple , location dalam umah lepas alih sofa , camera hp , rantai dah macam tangkal , baju Brands Oultet 3pcs-RM50 , jeans dari Padang Besar , kasut Adidas imitation !
haha , ni gambar Bella tgkp . dye kate penat tggu abang pasang tali kasut .
padahal , ko engt kitorang xtw yang ko pasang self timer , pas2 wat pasang tali kasut . baek punye cover .
HAHA , kantoi .

okeh , saya tau saya pendek . jangan leave comment cam2 . saya sensitif . miahaha . 
bajet senyum pipi naek lah ? haram ! dah lah hidung penyek ~
hey , ni hidung javanese tw . jgn maen2 . miahaha .

Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
Bawaku Terbang by The  Fabulous Cats .

~FIN~

17 criticism:

adwafarahin said...

waka waka eh eh
ok la tu janji slesa ye dok!

nk posing pon boley!

Nazryn Mishar said...

yup2 ! janji selesa .
nasib baek ade saiz , dah lah kaki kecik . hadoi !

Nazryn Mishar said...

nice ? kasut je nice . budak yang jadi model itu xnice langsung . HAHA ~

apezs shah said...

salam

biarpun murah tapi hati tertawan ;)
apezs follow here.

Nazryn Mishar said...

ecewah . ayat ~ tak boleh belah lah apezs !
okies2 . i'll follow u l8er kayh .

Siti Safiyyah said...

haha nak jugak justin bieber tu..ingat pompuan je suke dia..lelaki pun?? ;)

eh awak, why not awak ubah setting komen ni jd pop up window..tak perlu dah nak tekan back kalau nak bace entry lain..kan? cadangan je ni tau..btw, tahniah follower dah bertambah.. :)

Nazryn Mishar said...

nak jadi popup ? camane ?
betol gak . nak tekan back2 bagai . adoih . ajokan2 ~

biskut said...

JB tuh budak lagi...nanti kalau dia dah makin dewasa dia tinggi lagi dari ko...hihi

sori tersentuh lak bab tuh..

takper..janji selalu sukses!

Nazryn Mishar said...

tidak . xpe ko biskut . nanti aku makan biskut ko .
bagi ko lapar , xcukup makan , xcukup vitamin .
nanti ko pown xbesar jugak , pendek cam aku . HAHAHAHA !

y-A-n-A said...

sumbang lah nyanyi.. lalala~ :DD

Nazryn Mishar said...

ouh , sumbang ke ?
macam lah JB 2 nyanyi sedap sangat . HAHA .

cik Ladies said...

waa ~~ lawa kasut tu .. :)
ad jual kat m'sia yer ? sy tak tau la plak ..
suka tgok pnynyi korea pkai ..
awk pkai pun ok gak :)

iszieylyanziy said...

kasut tu,,lawa,,ngeee

Nazryn Mishar said...

@ cik Ladies
haha ~ benar , kasot ini memang lawa !
ade jual kat Mesia , kat pasar malam je ade . HAHA ~

@ iszieylyanziy
haha . lawa kan ? RM70 je ~
dapatkan sekarang . ecewah !

iekasub said...

sumpah kau poyo! hahaha

Nazryn Mishar said...

haha . poyo . belagak !
itu lah aku ~