Jan 12, 2011

11 Rintihan Bakal Repeater

al-kisah . maka tersebutlah kisah .
si NAZ xberapa nak bjaya ngn dye punye exam yang lepas . maksud beliau , dye tidak berjaya langsung .
baru aku sedar yang GRADE A sekarang tiada makna . 3A , 2D+ , 1C- .
ape gunanye ? once again . ape gunanye ?

semua orang tak puas hati sebab gred dah naek . dolu C- xyah repeat . skang C- kene repeat .
sebenarnye , kite sendiri yang xcukup usaha . Yu-Yu-Em dah gtw awal2 dah , pe yang kite kene wat is jawab betol2 . stay focus . and jangan banyak maen .
so , conclusion result aku yang lepas 3paper repeat . ulang suara ! 3 PAPER REPEAT !
nah , dah wat kelip2 skali . HAHA .

entry ni , aku nak dedahkan one of the subject yang aku kene repeat which was BKAF or Taxation .
 aku ngaku , 2 out of 5 tutorials , aku xbuat . and carry mark aku rendah . tapi aku rase cam dah jawab habes baek dah kat final . mayb ni sume dah takdir kan ? aku xexpect serendah ni . NEVER . kuar exam hall , senyum je .


n kat bawah ni piece of next sem jadual electronic .

1 subject lagi dah penuh which was FAR II . hey , FAR II ko repeat ?
and cluz penuh membuatkan aku angin giler . ni bukan salah aku , ni salah Yu-Yu-Em . memang aku nak confront Yu-Yu-Em kat dalam blog ni ! cam haram . wat lah cluz lagi .
haha , nak wat camane . ramai gak repeat tmasuk kawan aku sorang ni . nnt nak add ngn dye lah . HAHA . gelak2 .
marah sambil gelak ubat hati yang terluka !

1st tyme jadi bakal repeater memang rase loser . siyez loser . dah senior jadi lak repeater .
and aku nak nasehat kat aku sendiri n kat korang sume . better stdy average sume subject dari beratkan on one subject , and the other , kene repeat .
so , harap2 sume belajo rajen2 . ehem , kite sume belajo rajen2 kayh .
nyte alls . thx dengar rintihan hati .

Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
Seperti Yang Ku Jangka Terjadi by Indigo .


~FIN~

11 criticism:

azureEn said...

perasaan fes time jadi bakal repeater mmg loser sgt..! mencik3. still rase mcm mimpu je sume tu. T.T

pas2 bertambah2 paper repeat. now dah serik. alhamdulillah last sem sume lepas.

goodluck repeat ae. kadang2 rase bagos jugak repeat bole naekkan grade tgi lagi :)

Nazryn Mishar said...

hoho . betoi . xpenah rase loser cam gini .
thx2 ! hee ~

Siti Safiyyah said...

kesian awak. takpe, lepas ni usaha lagi k? :)

p/s: awak, ade entry pasal awak. terima kasih sbb jadi follower saya yg ke-500! :D

http://lurvemyblog.blogspot.com/2011/01/500-yang-sangat-bermakna-terima-kasih.html

Nazryn Mishar said...

okies2 ~ wah , ade review blog .
thx2 . xsedar pown sbenanye jadi 500th follower . HAHA .

cik Ladies said...

waaa~~ lawa la blog .. unik !
dtg lawat cni ..:)
nazryn ,, kamoO boleyh usaha .. yes .. ! usaha itu pnting .. (sama2 kter brusaha ) ..

Nazryn Mishar said...

ouh . bangga . sambil tersenyum . sambil terharu ! HAHA ~
thx cik Ladies !

japierah said...

senior pom mnusia biasa HUAHUA

Nazryn Mishar said...

manusia biasa . tapi eden ketot . rendang ~
nanti dak junior kate , 'dah lah senior , pendek , repeat lak 2 !'

cik Ladies said...

nazryn .. ape la yg tehru sgt tu .. huhu . blog awk mmg unik :)

japierah said...

HAHA ketot tuh muroh rezeki..cakk3

Nazryn Mishar said...

@cik Ladies
ouh . unik kah ?

@japierah
ok , memang ketot itu murah rezeki . untuk sape yang jadi girlfee i kan ? HAHA ~