Jan 15, 2011

7 Lets Begin

pagi yang gelap [subuh] , kini sudah terang [pagi] .
LETS BEGIN our beautiful churpy2 birds dengan senaman ! ouh , satu , dua , tiga ! HAHA .
LETS BEGIN Yu-Yu-Em new semester . kali ni kene dapatkan 4rata . chaiyok2 !
LETS BEGIN Yu-Yu-Em with new room and new DPP ! haaa , ni aku xmaw . nnt nak pindah balek kolej Eon .
and the most importante things ,
LETS BEGIN our new semester with no money on hand ! HAHA . PTPTPU xmasuk lagi laahhhh . adoi .

okeh , kini NAZ dilaporkan berada di bilik Alep . kerana dye sorang je yang kekal di Eon antara ramai geng2 .
ade lah lagi 2-3 orang , termasuk Apad , Apek dan Pokjak tapi kini si Alep dah g Ko-K .
dalam bas tadi xnyenyak lah tido . huh . risau dengan apa yang bakal jadi di rumah .
tape2 . skali boleh , carry on ngn life kat sini . plus , 3 mggu je blajo , then dah balek umah cuti raya cina .
HAHA . cuti lagi , seronok2 .
baru jejak Yu-Yu-Em , dah pk cuti ! aishh ~

 hey2 . ade bende nak citer . konflik lagi ! korang kene bace .
ade budak junior 2 lah kan , dye dah beli tiket direct masuk Yu-Yu-Em . maklumlah , bas Sani Express ni sayang Yu-Yu-Em lebih , truz ade tiket direct Yu-Yu-Em .
Yu korang ade ? Yu korang ade ? Yu korang ade ? HAHA ! Yu-Yu-Em je ade .
okeh , then , budak 2 nak turun Changlun . tapi xnak turun direct Yu-Yu-Em . apadaaa .
Klang > Alor Setar > Changlun > UUM Sintok
kalo map dye macam kat atas ni , bukan ke sampai direct 2 lagi selamat . kan ? kan ?
lastly , dye decide xmaw balek naek bas Sani , nak beli tiket laen . bongok giler . rugi lah !
tape , parents dye kaye .

moral cite tadi : hargailah duit ! kerana PTPTPU pown masuk lambat sayang oi . JPA pown lambat gak .

Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
She Will Be Loved by Maroon 5 .

~FIN~

7 criticism:

Siti Safiyyah said...

yeayy dah jadik ah awak nye pop-up window..hehe ;)

PTPTPU?? haha lawak lawak. heh ade gak eh org camtu? apehal dia nak melencong tempat lain dulu? pelik pelik *geleng kepala*

iekasub said...

dah balik yuyuem!yezzaa! ada orang akan kembali ke kuliah! yeepee!!

Nazryn Mishar said...

@Siti Safiyyah
oh yeah ! terima kaseh yaa ajokan ~
aah , dye pelik lah .

@iekasub
hahaha . esok kuliah . ari ni lom lagi ~

cik Ladies said...

nazryn , sbnarnye mse awal2 bce tak paham ape tu yu-yu-em .. lepas tu bila ckp pasal bas yu-yu-em , bru tau tu nme U .. wahaha .. akhirnye , phm jgk sy :)

Nazryn Mishar said...

akhirnye paham jugak eh .
yay ! dah ramai paham maksud Yu-Yu-Em ~

japierah said...

lek lar..budak upsi dah sebulan kat u tapi ptptipu tetap x masuk2..
waaaaaaAaaaaa..!
betape merananyer kami d cni..hukhuk..
moralnye mmg betoi, hargailah segala keringgat pberian bonda dan ayahanda tecinte

Nazryn Mishar said...

wah , sebulan masuk tapi PTPTIPU xmasuk lagi ?
so PiTy , sekali lagi , PTPTIPU memang tipu gak kadang2 .