Feb 6, 2011

3 Who's The Lucky One ?

post ni dah pown di-schedule kan sebab ade game Liverpool vs . Chelsea . HAHA .
tajuk entry malam ni penuh ngn tanda tanye . patutnye kene wat banyak tande soal kat title 2 kan ? 
baru dramatik cket . betol x ? betol x ?
tapi , sebab nak kemas punye pasal , terpakse lah kurangkan tande soal yang patutnye bayak 2 jadi siket . means tinggal satu je lah tande soal kat atas 2 . nampak x ? nampak x ?

bagi Mama , Mama memang Lucky Strike 'Lucky One' jugak ! sebab dye dapat anak yang banyak songeh . seringkali juga beliau diungkapkan , "bertuah punye anak jantan sorang ni" . maknenye kat sini , award Who's The Lucky One pown jatuh ditangan Mama . kerana bertuahnye Mama dapat anak jantan yang bertuah ni ! HAHA . ayat bodoh lah .

bagi Gadis , dye dah memang special one kat hati aku . from now on until hereafter , aku  lah The Lucky One ! and she is The Prettiest One . miles away your face if differenciate from her face lah , macam Beauty and The Beast . dats y i'm The Lucky One . she's the one baybehh ! i told u , i told u everytyme . she's mine .
hope so until marry . pfft . ntahapehape punye English slang aku gune ni . Uganda English slang , barangkali !

but certainly , Who's The Lucky One ni aku nak tujukan kat BAKAL Follower yang ke-100 . bile2 mase je dye akan datang follow . fuhh ! malam ni kene lah jadi kelam kabut siket . nak cyapkan banner award utk follower ke-100 ! ade game Liverpool vs. Chelsea lak 2 ! adess . tapi xpe , blog punye pasal .

btw , thx jugak kat Follower2 yang ke-98 and ke-99 . which is , 2-2 kawan aku . Follower ke-98 is kawan sekolah menengah , Nabila Raihan . Follower ke-99 , . sila follow mereka . kayh .

Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
Bunga Angkasa by Terra Rossa .

~FIN~

3 criticism:

iekasub said...

ayat BI besepah! tapi aku masih boleh paham laa...

allia farhana said...

tahniah2...follower yg ke100 tu dah dtg..

Nazryn Mishar said...

@iekasub
HAHA . aku sekolah agama , xpandai B.I . ko skolah SBP , memang lah pandai B.I .

@alliafarhana
thx2 , fuh . lega dah seratus .