Nov 29, 2010

4 Bibir Merah

okeh . jap2 , nak intro jap . core subject dah lepas . pas ni ade lagi 1 yang susah .
tapi , susah ke , senang ke , same je . aku xbace buku jugak .
sekarang saya sedang bermeditasi , sambil mencuba aktiviti membunuh semut2 yang bkeliaran kat atas meja ni !
hiyaaah ! hiyaaah ! mati kaw , mati kaw ! haha ~
 semut ni pown 1 , nape lah diaorangsemut lalu atas meja ni ? dah kene bunoh ngn aku .
mungkin dah memang ajal keluarga dye . mati berjemaah .

ah ! dah 2 mengarut dengan intro itu .
dah 2minggu lebih dah aku sakit gigi . but dalam 3hari ni , aku mmg saket giler sampai xley tdo .
kat Changlun xde klinik gigi .
Changlun ? ape ade ? C-Mart ade lah !

so , the best solution is aku balek umah , cabut kat sane .
plus , bibir saye ade *ulser dan terkoyak di bahagian bawah bibir munggil saya ini .
*anep xbagi aku gune mata ikan , dye xsukee . haha .

malam tadi aku order Kuey Teow Tomyam dari saya , skali kene pedas dye .
  nah kaw , merah cam mak nyah pakai lipstik SimplySiti nokk !
 iye . mak cakap betol nokk , kaler ruby maroon lagi tuhh .
ha , camnilah lbey kurang !
haha . MMS kat Gadis . dye ley gelak . kurang asam itu budak .
saket kowt . pedih .


tape . sat g ni , aku balek . but before 9Dis nnt aku kene datang balek .
exam TAX n AIS . wish me for a safe journey . tata !



Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
Kalau Berpacaran by Suhaimi Mior Hassan ft . Ana Raffali and Altimet .


~FIN~

4 criticism:

gadis ~ said...

huhuhu bkn nk gelak , but seriously u comel sgt !
sory k ~ jgn lupe mkn ubt , ps2 cabut gigi 2 ..
take care sayang , luv u ~

simply me ! said...

ehem ehem , sape lah gadis tuhh ,
tertanye2 pulakk , hee :D

Nazryn Mishar said...

hey Gadis . thx . luv u 2 ! muah2 . hee ~
haha . Ain , teruskan tertanya2 .

gadis ~ said...

hehe
ade org 2 dh xskt gigi lg la ~ :)