Nov 16, 2010

5 Virus Shaitan

xupdate smalam coz xde mood . xde mood nak stdy , xde mood nak maen game .
smalam , saya stdy maen2 . saya x siyez langsung stdy .
ari ni kowt baru nak mule Biz Law . baru plan .
hey NAZ , anda itu sangat pemalas lah . aduih , geram .
tapi rasenye shaitan dah merebak didalam badan ini . 
aduh . saya takot virus shaitan itu masuk ke memori saya . abez lah nnt .
( ceh , bajet dah bace banyak gile je . hadoi . )
huh ! aku sembayang Zohor sat g , mati lah ko shaitan !
miahahahaha ! 

sangat risau dengan Biz Law . aku rase aku xsesuai jadi lawyer . malas nak bace acts .
tapi saya pandai membalas hujahan ! 
ptuih , melawan cakap orang pandai lah .
haha . memang , saya sangat kuat melawan cakap orang . xpecially MAMA .
( tapi saya xderhaka . harap2 xlah .)

21nov ni saya exam . n guess what . 1st exam ni , Biz Law .
aduh , mmg bajet dapat C je . eh , C+ lah , up cket . haha . 
orang pemalas mmg camni , mcm2 alasan .
mmg lah sume owg kate Biz Law 2 susah . tapi kalo bace , jadi senang lah . kan ? kan ?

budak malas ni currently working on ' 15 Advantages dapat awek Finance '.
haha . stdy malas , wat bende laen rajen lak .


Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
Takdir dan Waktu by Mega .

~FIN~

5 criticism:

syAfA said...

GUDLUCK NAZ!
aku amek gak law..
hihi
same2 la kita A

Nazryn Mishar said...

thx ain . gudluck result nnt . miahaha .
syafa , kaw sowg je A kowt Law 2 . aku A kat Mktg je . hahaha ~

gadis ~ said...

A utk sume ~ :)
gudluck !

Nazryn Mishar said...

haha . yang oi . A utk sume ?
itu adalah mustahil , kerana saya malas membaca .