Nov 20, 2010

4 KMPk Holiday Planning

cadangan oleh pakcik Za sangat lah bagus . saya sangat tertarik dengan keindahan pantai nye .
budak2 KMPk jom g ramai2 . staun skali je kan ?
jom Gadis . bile lagi nak jumpe kan ?
plus , kat Lumut ade rumah aunty i , ley lah dduk kat sane lame cket .

btw , Pakcik Za , dekat Pangkor ade tempat bsejarah ke ?
hehek . juz tnye . mcm xpenah amek tw . ntah , ade ke ?
aku xmaw snorkelling , coz xpandai berenang n xtvt pantai , aku wat jungle trekking je .
okies .
so , aku nak main pakej , BBQ ngn Karaoke kte ley wat malam skali , melawat tempat bsejarah n jungle trekking .
tarikh 2 bile2 je ley buat kowt . xkesah . coz family pown xde nak plan holiday mane2 ni .
mari kite bsuka ria di sana .
nnt kalo dah konfem bagi list tw , sape je nak g . aku xley konfem lagi . kne tnye ramai org ni . hee ~


Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
Lollipop by Big Bang ft . 2NE1 .

~FIN~

4 criticism:

simply me ! said...

na joinnn !!
tp , aku da msuk bljar doe mse nie , aishh ,

Nazryn Mishar said...

jom2 .

jom blajo . wekkk ~

gadis ~ said...

xtau lg la yang ...

Nazryn Mishar said...

okies . nnt roger i eh yang ~