Nov 25, 2010

10 Deskty Baru

kecantikan dalaman adalah lagi penting dari kecantikan luaran kan ?
sape setuju angkat tangan . cepat2 . sume kene setuju .
especially si Gadis . saya ni xhensem , tapi baek . hahahahaha !

ok . meh sini nak tunjuk deskty baru . baru 2hari lepas maen ubah2 .
haha . cam bongek je . tade keje laen dah . exam 4 paper lagi .
sebab itu jugalah rumate saya melarikan diri stdy . kerana jika dia stay di bilik , ion negative dari saya akan merebak dengan berluasa nye dari saya .
Naz si Penyebar Virus . wah , name baru . i loiiikkkeee ~

ok , meh saya terangkan 1/1 .
download link wif link to new tab . so , xpayah right click . click je truz kat link itu .


1
the no . 1 , saya menggunakan WindowBlinds7 .
haha . ape punye name lah kan ? window buta ! programmer dye sure penah masuk Raja Lawak .
nak download ? nah , saya bagi link . Sila Click Sini .


2
ok , yang no . 2 pulak , objectDockPlus v1.90 .
aku dah gune bende ni lame ngt . sangat mudahkan keje .
truz ke shortcut . plus , icon nye chanteq !
muat turun ? Sila Click Sini .
icon ? download sendiri . ade beribu-riban kat Sini .


3
the 3rd one is , Windows Media Player 11 Alienware Skins .
ni mmg alien . i love blue . n dis is lovely .
haha . ngek , ade ke alien lovely ?
bez bile click ade bunyi2 robot kuar . cam transformers . hebat giler !
tiru WMP macam saya , Sila Click Sini .
haha . link ke folder Johana Jenna itu tiada di intenet . folder itu juz 4 me . wee ~


4
yang ke 4 , bar grouping extension dari objectDockPlus v1.90 .
 aku buat 3 group . most important , : song : .
kaler biru jugak . eh , ini biru aqua .


 5 . 6
ke 5 & 6 , itu adalah RainMeter .
kanan = WiFi punye Speed . kiri = Corner Calendar .
aku dapat software ni dari Apad si baik hati . so , download link = Apad's Ruumz .
RainMeter ni sangat lah hebat kalo Apad yang buat . dye wat kaler hitam .
i dun like darkness . haha . xpe , kalo nak , search Google je .



. : : Sila Komen : : .
p.s : komen adalah berbayar sekiranya anda click ads . haha .


Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
Naturally by Selena Gomes ft . The Scene .

~FIN~
 

10 criticism:

za said...

windowsblind hang tu , make sure ori . kalau trial , susah . aku dah penah pakai . habes tempoh trial , jadi macam gampang . sumpah aku tak tipu .

Nazryn Mishar said...

huhu . yup ! aku penah gune yg winblinds v6 .
abez trial , truz kacau sys32 . memang gampang .
coz dye gne command prompt kan ? susah ~

Nazryn Mishar said...

hee ! thx alia . jom kite berjemaah canteqkan deskty .

Nazryn Mishar said...

hee ~ thx juga ainnnn !
jom lah , nnt letak deskty kaw kat blog lak ~

amirulez said...

lawa siot.. tp xminat nak wat.. ak wat ala2 mac osx je..

Nazryn Mishar said...

lawa ? thx , act , bese je kowt .
kawan aku wat lagi lawa .
mac os ? owh , dye gne dock jugak kan ?
gune ah objectDock .
nak terer lagi , pkai RKLauncher . hee ~

anep said...

kredit to apad...
haha..
tuk naz tade...

Nazryn Mishar said...

haha . betoi .
sume apad ajo . aku belagak je .