Nov 26, 2010

6 Plucking Vid

i wish , 1 hari nanti , aku ley maen plucking + nyanyi sedap2 .
4evrybody , especially , Gadis .
cam dye ni . he's good .
kadang2 lawak gak dye ni . muke cam nerd . tapi ley maen plucking .
hebat2 .
 
saya dah tw maen lagu Your Call , tapi xreti nak nyanyi sambil maen gitar .
tape2 , saya blajo dolu . nnt , post kayh .
dah buat video pasal nak exam . aku ? bile ? nanti2 .
tggu 1sem lagi . baru ready btol2 . nanti tggu practice vocal xlari , suara xsumbang n tggu jerawat exam dah tade . hee ~

, kaw telah membuatkan belog aku semakin popular bookstore ! terima kaseh yaa . siap publish kat FB lagi .
setakat ni ade 3 orang yang click link page kat FB 2 .
n ade gak yang melawat sampai 5-7 pages backward tw . mayb dye nak tengok Gadis .
bile saya link back ke FB , menggunakan 'stats' dari blogger , i.p ticker , saya nampak muke awak , awak dan awak .
haha , saya juga dah tw i.p address anda . kantoi .

saya kantoi , anda kantoi . hee . sat g saya tag anda kat FB kayh .


Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
Mad by Ne-Yo .


~FIN~

6 criticism:

za said...

hahaha haram jadah tgk ip address aku . try hack tgk . hahaha !

Nazryn Mishar said...

mane reti hack ip ngek . p2p .
encik bill pagar pown lom tentu ley .

simply me ! said...

aku suke ko tag akuu , thanks wehh :D

Nazryn Mishar said...

haha . sonok maen tag2 ni !

gadis ~ said...

i'm waiting 4 dat ~

Nazryn Mishar said...

u shuld ~ hehe . sabaq naih ~