Nov 19, 2010

2 The Not Sani Express Day .

baeklah semua . saya baru je sampai di UUM tercinta .
ok . ni nak cite masa dalam bas Sani Express .
ade conversation seorang pelanggan dan 2 orang pemandu MKL43 .

Pelanggan : bang , saya dgr bas MKL42 kene transfer jadi bas persiaran .
Pemandu 1 : ye ka ? awat jadi lagu 2 ? xpernah jadi ni bas Sani tukar bas laen .
Pemandu 2 : ish , adeq ni , ye ke ?
Pelanggan : ye bang . bas MKL42 kene transfer ke bas persiaran . coz bas MKL42 g Kota Bharu .
Pemandu 2 : nape sampai sane pulak ? 
Pelanggan : ntah bang . kawan saya dah mengamuk2 kat luar 2 . abg Ghazali (abg ticket counter) kate , ade bas Sani yang rosak kat Kota Bharu . then , bas MKL42 kene g sane . ganti ngn bas persiaran .

ish . cyan kowt . at the end , bas MKL43 , gerak dolu n aku xtw pe yang jadi kat penumpang MKL42 .

tapi yang bagosnye , pemandu dye sangat peramah , hebat , cekap dan memahami pelanggan .
dyorg cam tw je aku nak buang air , so , dyorg stop kat Sg.Perak .
stop RnR yang xfemes . even xfemes , tapi dyorg bhenti gak coz dah cukup tyme dyorg bhenti .
hey , Sani Express sangat sharp , on time .
itu yang saye puji . bagi applause sikit !


Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
With Me by Sum41 .

~FIN~

2 criticism:

Fakhrur Razi berkata said...

hohooh tepuk tgn2! ;P
Sani xde pergi ke destinasi yg ak nk
so xpernah lagi merasa xD

Nazryn Mishar said...

haha . tepuk2 . wee ~
kene try . cepat try .
Sani Express loyal customer dah aku ni .