Jul 17, 2010

2 Maen Wordle !

Wordle ? Apakah itu ?
Maen Word + Riddles ke ? 
Tidak lah ! ini ade lah permainan budak gedik mase xde bende nak buat !

Cadangan :
Sekiranya anda terasa dirimu itu gedik dan tiada bende nak buat pada masa lapang selain membuat dosa, sila-lah me-lawati laman sesawang laman web Wordle.
Wordle: mybloggie
kalo xnampak (mmg xnmpk pown NAZ) , kat gambo ni ade link dye . so nnt nmpk lg ber-seni lah aku ni .

ni adelah sebahagian daripada ayat2 penah aku type selama hidup-ku bersama bloggie yg blom pown mencecah 1bulan !
(bloggie , muda nye kamooo..)


---- Dituju-kan hanya kepada readers yang gedik ! ----
Selamat Mencuba !

~FIN~

2 criticism:

Nazryn Mishar said...

haha . bez kan ?
dak gedik je maen bende ni .
hehehe .