Oct 25, 2010

2 Finally . Coding is Over

seperti post2 yang lepas . ketawa 2 penting .
lagi2 bile bace blog budak2 cam blog aku ni .

korang akan rase lebih hepy , ceria , kurang kedutan pada muka dan laen2 .
Dunia ni warna-warni sbenarnye .
jom gelak same2 .

haha . ape tajuk post aku kali ni ?

' Coding Is Over '


Alhamdulillah ,
sem ni pnye VB final project siap gak akhirnye .
siap ley alter2 bagi lagi canteq dan menarek lagi .
miahaha . sangat hepy . camane nak xpress eh ?

SAYA SANGAT HEPY !

haha . dah ter xpress music dgn sendirinye pulak .
skang ni nak siapkan LAW esaimen lak .
okeh , skang ni mmg dah rase cam jadual sangat tersusun .
tiada yang boleh memberatkan kepala .


Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
Airplane by B.o.B ft . Hayley Williams .


~FIN~

2 criticism:

Fakhrur Razi berkata said...

hohoh kre dh pro dh larh eh coding2 nih sume ;D

Nazryn Mishar said...

MESTILAH ~
miahahaha . belagak sungguh !
xlah , mane terer , maen hentam je .
enchek lecturer pown tolong kowt .
TERIMA KASIH ENCHEK LECTURER !