Dec 3, 2010

8 Account | Science

hey , saya perlukan suggestion anda .
sbenanye sume ni dari idea dak cluz AIS aku , .
( add dye kat FB naih ! haha .)
okies . straight to the point lah . dye ade tanye pendapat ramai dak2 akaun n finance .
n dye need korang punye sebab n hujahan .

okies . soalan dye camni lah lbey kurang .

" Korang rase patut ke dak Account 'akan datang' stdy subjek2 Science Stream ? Soalan ni ditujukan xpecially kat dak2 lepasan Matryx , xkesahlah lepasan SPM sekolah elit or sekolah teknik or sekolah menengah biasa ."

bagi aku , aku rase cam patut gak lah . at least dak2 engineering xde lah cakap , 'Alah , akaun senang , xde basic pown ley bawak .'
n , kalo susah ngt , wat cluz 2 sampai 3 cluz at least utk budak2 Akaun n Science Stream .
1st cluz : Science Stream , 2nd cluz : Mix , 3rd cluz : Akaun .
tapi jgn lah beza2 kan taraf . asal cakap cluz engineering @ science , cluz no. 1 , cluz akaun , cluz last .
nampak ngt lah cam dak2 akaun ni paling sangat amat worst .


so , bagi lah sebab n hujahan korang . kayh ! xpecially dak2 yang aku TAG kat FB sat g .


Selamat Mengomen !
haha .


Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
Betterman by Robbie Williams .


~FIN~

8 criticism:

gadis ~ said...

same opinion wif u yang ~ :)
skola i dlu bt cm2 ..

Nazryn Mishar said...

hehe . same2 .
owh . skola i xpulak wat cam2 . but still ade taraf cluz kan ?

jejaka~haha said...

kalu kate akaun sng try la amik akaun..
tgk gelabah ke x nnt..
kalu stakat amik basic akaun mmg la sng..
sume subjek cmtu...

Nazryn Mishar said...

haha . sape jejaka ni .
nak tw , nak tw .
huhu . betoi2 . ckap snang lah .

gadis ~ said...

yup ! still de taraf n pilih kasih..
sgt tidak adil ~

p/s : jejaka ? hurm ... follower bru anda kah ?? huhu ~

Nazryn Mishar said...

memang2 ! geram2 .
jejaka ? ntah lah Gadis , i xtw lak .

nur alia mohammed azmi said...

Well,i suppose to say, mana mana kos pon sama je level dia. Pasal main issue here, nak ke budak akaun ambik sains? Tapi kalau memang yang jenis kepala otak amalina tuh, pergilah kau ambik sains dgn akaun. Hebat dan dahsyat. Nanti bila sambung belajar kau boleh buat dabel major kan. sains dan account. Oh kau lah manusia paling genius. hahahaa

Memang lah budak sains ade yang belaja account, sebab account something yang universal. Memang guna in future. Aku tak kata course lain are not universal lah kan. Depends on subject though. To those yang cakap account susah, kau pergi je depan muka dia, kau tanya kuat kuat, "kau dah blaja account ke yang kau tau sangat account tu susah ke senang?"

Tapi memandangkan bebudak zaman sekarang dah terlampau pandai, suruh je diorang yang ambik account, belaja sains jugak. Senang. HAHAHA

Nazryn Mishar said...

aku pon rase budak skang sangat pandai . beg penuh buku 5kg !
haha . bagos2 . ni baru lah hujah namenye ~
terima kasih alya si penghujah !