Dec 15, 2010

2 It's Been Long

hai hai ! dah 2-hari-plus-plus aku xblogging . wah , windunye dengan dunia ini .
berada di 'Blogger Dreamland' dengan tag 'Write Whatever U Want !' . miahaha . cyap ade tag lagi ! gambo yang ko create ni dah lah cam budak2 . mesti banyak komen2 pas ko post ni nanti NAZ !
hey , mestilah . tapi dengan adanye tag ni . lagi lah ianya nampak comel malah ia nampak semakin kebudak2 kan . ah , annoying sungguh kaw ni NAZ . dah lah page lambat load ! (ini mungkin rintihan readers)

turun K.L semalam memang bez , spend tyme mase ngn Gadis . i mean quality tyme . even tade hadiah2 , dwet sendiri2 and juz jalan2 but really have wonderful tyme . n kat sane aku beli mouse utk lappy ini hah .
miahaha ! dating beli mouse . xpenah dibuat orang lah .
but still ade satu bende yang aku xengt . snap pixca ! hape ke bodoh ko ni NAZ ? jumpe dah lah jarang2 . bende kecik pown xengt . bongok2 !
beli fon mahal nak mampos , ceh , gune megapixels yang maha tinggi . tapi , snap pix pown xengt .

semalam baru check Churp2 , ade assignment baru . Celcom ade buat promotion fon baru tw .
ade 11 jenis fon , RM500 discount ! bayangkan kalo nak beli Nokia C6 = RM520 . tapi discount RM500 . so , juz bayar RM20 je untuk sebuah henfon yang latest . nak tau camane ? 
nak citer panjang kowt . click je button kat Churpy2 Assignment kat sidebar 2 yaa ~
click disertai dengan kisz muah2 ! ade suare kat situ . kalau xbebunyik , click sampai ade bunyi 'MUAH2!' .
okies ? selamat berclick , selamat berblogging dan selamat membaca belog macam budak2 ni .


Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
Angels Brought Me Here by Guy Sebastian .


~FIN~

2 criticism:

simply me ! said...

lama ta conteng kt sini :p

Nazryn Mishar said...

orang dah ade seratus-plus-plus follower .
lupe kat kite yang ade tiga-puluh-plus-plus follower ni .
tacink2 ~ T.T