Dec 31, 2010

4 Target Locked

hey , TARGET LOCKED !
haha , ni bukan pasal maen game perang , even aku suke maen game . tapi tak payah lah sampai ape yang aku cakap pown korang judge as maen game . ni aku nak citer pasal 'locking target' .

kalau lah korang dapat ape yang memang korang target dari awal lagi . contoh lah kan : 'aku target 4-rata sem ni !' . then , result kuar , dapat 4lurus dan rata ! how happy lah kan ? fuhh ! hebat2 .
haha , bunyik cam cikgu math ajo parellel line n rhombus !

and now , i'm very happy wif her . pe yang aku cite tadi contoh je .
aku sbenanye nak citer pasal Gadis ! haha . i dah lame ushar u lah , u je xpasan .
nah gambar mase kat matryx ! haha . sanggup 'men-tinggi' kan diri . janji nampak muke i sbelah muka u !
punyelah pendek , rendah dan ketot ! emphasis yaa .
iye . iye . aku tw , ade space kat situ sikit . but still aku rase aku dah cukup dekat .
coz aku pendek ! hahaha . emphasis lagi . hey , ye lah , tgh sonok2 gambo , xkan lah nak tnye kat dye , 'eh ,i nak bgambar ngn u , ley x ?'
ouh , jika itu lah NAZ , gentelman gentleman sungguh anda ! aww ~

eh , lupe nak gtw , ni gambar mase aku n tutor mate aku wat trip ke Cameron Highlands !

- Penutup 2010 -

Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
Mine by Taylor Swift .

~FIN~

4 criticism:

gadis ~ said...

hehe..u sgguh jelas disitu yang .
org len sume nk nyelit..
klu lah u gentelman , eh gentleman at dat time..
sure dpt nye lah ! hehe ~

iekasub said...

wah! romantiss habis! smoge bahagie selamenye!! ^^,

iekasub said...

aku tag kau in one GA. cekitout oke? :)hadiah pendrive!haha

http://thehappyfreak.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

Nazryn Mishar said...

haha , bese2 je ika . ok , sat g aku join GA ni ~