Dec 27, 2010

3 Etnies-ians

ouh . akhirnye dapat jugak broadband ni downoad page blogger . ni entry yang nak diupdate semalam . 
really sucks babe kalo ade brdband camni . sgt tidak bertimbang rase . but arini dapat jugak update post , walau pun sikit . tape lah , tape lah . redha je lah . akak ade tag , but nnt aku lunaskan coz brdband sangat tidak stable . nak blogwalk pown susah ni .


hari ni tade wat pape , sangat boring dduk rumah . maen game . dan menunggu Gadis yg xkunjung tiba . balik je dari betapa kat Gua-tak-tau-name 2 , truz dapat flu . ari ni dye dah demam . dye warning jangan dekat . but i nak dekat jugak . nak cl banyak2 , nak mesej banyak2 sampai dye rimas . haha ! oh Gadis , semoga cepat sembuh yaa .

okies , berbalik kepada tajuk post . etnies'ians . ape 2 ?
hm . kalo pompuan suke kumpul kasut saiz 10centi grade meter , but , aku sebagai lelaki pown suke gak kumpul kasut2 . lagi2 yang branded . ouh , giler puas hati seyh kalo dapat beli kasut ori .

pagi smalam ,  aku basuh kasut seletah rendam dalam Clorox selama 1 malam pada suhu takat didih . and as you'alls noe , aku ni xkaye mane pown nak beli kasut ori2 ni . kasut yang aku ade n paling sayang stakat ni , kasut yang sebijik cam kasut ETNIES . kasut ETNIES ni sk8ter slalu pakai . sangat comel nak mampos . walaupun harganye juz RM55++ . dah abez rendam , aku letak dalam machine . basuh gune machine lak .
haha . ini memang keje dak pemalas , basuh gune machine .
then , jemur tengah panas , petang smalam angkat , giler shining ! HAHA .
cam bling2 pown ade dowh . korang nak tengok ? nah ! aku bagi gambo .
nah . tu dyaaa . comel kan ? walaupun xori . tapi aku xkesah coz ni je aku mampu ! ouh , ayat sadis . tsk . tsk . T.T


dah beli , pakai je . kalo xori , wat je mcm tade pape . hehek ! macam pantun lah pulak .
ewah . industri kesusasteraan negara bertambah lagi seorang sastera-wan ! aku lah 2 .

Tappin' Lappy's Keyboard While Listening To :
Kau Aku by Aizat .


~FIN~

3 criticism:

Anisa Hang Tuah said...

huissshh rendam kasut dgn clorox

ergh

Cik_Shiqah said...

guna machine utk basuh ksut mmg bgus sbb menjimatkan tenaga.
hahaha :D

Nazryn Mishar said...

Anisa > haha . bukan clorox , ehm , Bleach Cap Pipit .
xmampu nak beli clorox . clorox mahal 3posen .
Cik Shiqah > memang . sangat menjimatkan tenaga .